دانشگاه، دارای 10 کلینیک ویژه می شود

مدیر عامل کلینیک های ویژه دانشگاه، آقای دکتر علی اکبر کرمی ضمن تشریح وضعیت سرویس های پزشکی ارایه شده در این واحدها گفت: در سال 1394 تعداد کلینک های ویژه دانشگاه به عدد 10 خواهد رسید. آقای دکتر کرمی با اشاره به اینکه تمامی تخصص ها و فوق تخصص های پزشکی در کلینیک های ویژه وجود دارد، اظهار کرد: ساعت کار این مراکز از 14 تا 22 است. وی افزود که ارایه خدمات، همه روزه به غیر از ایام تعطیل، انجام می شود. به گفته دکتر کرمی، با توجه به اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت، در کلینیک های ویژه دانشگاه، تعرفه های دریافتی از بیماران در پایین ترین حد ممکن است. ایشان ادامه داد که در حال حاضر با دفترچه بیمه، شهروندان برای مراجعه به پزشک متخصص، فقط 30 هزار ریال و برای مراجعه به پزشک فوق تخصص، فقط 35 هزار ریال می پردازند.

کلینیک ویژه در دیگر شهرهای استان

مدیر عامل کلینیک های ویژه دانشگاه، راهکار ارایه شده برای برون رفت از مشکلات نوبت دهی در کلینک های ویژه را افزایش تعداد آنها در شهر قزوین و راه اندازی آنها در تمام سطح استان دانست. وی با بیان اینکه فعلاً در شهرهای الوند، بویین زهرا و آبیک، این امکان ایجاد خواهد شد، افزود: برای گسترش فضای کلینیک های ویژه نیز تدابیری اندیشیده شده است.

دکتر کرمی عنوان کرد که با توجه به افزایش مراجعین، این تصمیم گرفته شد و ادامه داد: تمامی تخصص های موجود پزشکی در کلینیک های ویژه ارایه خدمت می کنند، ولی در بعضی از مراکز به صورت اختصاصی، اطفال، گوش و حلق و بینی، چشم، زنان و زایمان وجود دارد.

ایشان در مورد استقبال بیماران از خدمات درمانی ارایه شده خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه سطح کیفی و کمّی خدمات حضور بیماران در این کلینیک ها بهبود یافته است؛ پیش بینی می شود، تعداد معاینات تخصصی و فوق تخصصی در سال 1394 نسبت به سال گذشته، بالغ بر 30 درصد افزایش یابد.

دکتر کرمی از شهروندان درخواست کرد که برای رفاه حال خود، به نزدیک ترین کلینیک ویژه در محل سکونت خود مراجعه کنند و از خدمات دارای کیفیت بالای آنها استفاده کنند.

تعداد بازديد اين صفحه: 78822
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53257823 تعداد بازديد زيرپورتال: 202360 اين زيرپورتال امروز: 310 سایت در امروز: 45248 اين صفحه امروز: 71